Experienta sushi

Cat de multe stim despre sushi?
In cazul meu a fost simplu, stiam foarte putine. In plus asociam acest tip de mancare doar cu pestele crud, fapt ce provoca o usoara reticenta. Mai tarziu aveam sa inteleg cat de mult m-am inselat.

Aici a intervenit Tavi, care-mi povestea aproape zilnic experientele culinare traite in incinta primului local Sushi Ya. In cele din urma m-a convins si am pornit in echipa de patru in cautare de gusturi noi. Evident, odata ajunsi si rasfoind meniul am vrut sa le incerc pe toate.

Asa cum banuiam, in spatele fiecarei combinatii de ingrediente se ascundeau senzatii gustative deosebite. Bogdan, gazda noastra a inceput sa ne introduca treptat in fascinanta lume a sushi-ului. Considerat unul dintre cele mai sanatoase si gustoase feluri de mancare, sushi s-a raspandit foarte rapid in intreaga lume. Am invatat cum se mananca, care ii este adevarata provenienta, cum se prepara si care sunt ingredintele cheie ale unui sushi de calitate.

Toate acestea ne-au convins sa va invitam la o degustare de sushi. Ea va avea loc duminica, 7 noiembrie, incepand cu orele 12:00, la restaurantul Sushi Ya situat pe strada Florimund de Mercy, nr. 1. Vom savura impreuna 12 feluri de sushi si vom afla povestea din spatele acestui tip de mancare inedit, care pe noi personal ne-a cucerit.


Degustare de Sushi
Data: 07.11.2010
Ora: 12:00
Locatie: Restaurant Sushi Ya , Str. Florimund de Mercy, Nr. 1
Taxa de participare: 50 lei

Acest articol a post publicat în Diverse. Salvaţi ca legatură de carte: link permanent. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Linkul Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>