Ne-am intors!

Menta si Usturoi se intoarce si are planuri mari pentru acest sfarsit de an. Pe parcursul verii am analizat directia proiectului si au aparut multe idei noi. Idei pe care dorim sa vi le impartasim cat mai repede. Dorim sa construim o comunitate locala de persoane care indragesc mancarea, gatitul impreuna, discutiile din timpul unei gustari si sa oferim pentru toate acestea o ambianta propice.  Poate chiar sa va accentuam valentele de artist culinar.

Va invitam asadar pe toti cei care ne-au fost alaturi la editiile precedente, cat si pe cei interesati de proiect, in aceasta duminica la orele 12:00 la Gelateria Mezzo, situata in Iulius Mall la etajul 2. Aici vom fi alintati cu 6 feluri de inghetata dulce, aromata si delicioasa si vom putea povesti mai multe despre planurile de viitor. Va fi o intalnire intre prieteni, in care asteptam de la voi sugestii si deziderate legate de viitoarele editii.

Participarea este gratuita.

Pe duminica,
Echipa “Menta si Usturoi”

31.oct.2010
Ora: 12:00
Mezzo Caffe , Iulius Mall, Et. 2
Participare gratuita

Acest articol a post publicat în Diverse. Salvaţi ca legatură de carte: link permanent. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Linkul Ping-ului.

Un Comentariu

  1. Publicat octombrie 31, 2010 la 3:14 pm | Link permanent

    Buna inghetata…. :) cine merge sa le testeze pe toate…

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>