Dulciuri de buzunar

Ideea a venit in urma rasfoirii unei carti de bucate, marca Bakerella. Cum printre colectivul Menta si Usturoi se numara multi amatori de dulciuri, am decis sa dedicam aceasta editie micilor experimente in materie de “cake pops”.

Asa cum veti intelege din filmuletul de mai jos, micutele dulciuri pe bat sunt extrem de gustoase si foarte usor de facut. In plus decorarea si ornarea lor face deliciul acestei activitati.

Pe langa acestea Ottima Pan ne mai pregateste o surpriza, o tombola care va desemna castigatorii unui ou de ciocolata urias. E vorba de o reteta speciala de ciocolata si de confectionat a unui ou mare, in care sa incapa cat mai multe cadouri surpriza. Voi alegeti cadoul dorit, iar noi il ascundem in oul de ciocolata. Iepurasul pare foarte darnic in acest an.

Asadar copii, parinti si mai ales iubitori de dulciuri, va asteptam in aceasta sambata, in incinta MiniClub, unde vom incerca stabilirea de noi recorduri la mancatul de dulciuri .

Pentru inscrieri si rezervari completati formularul de pe site.


Dulciuri de buzunar
Data: 16.04.2011
Ora: 10:00
Locatie: MiniClub
Adresa: Virgil Onitiu 3 (restaurant Casa Bunicii)
Taxa de participare: 10 lei

Acest articol a post publicat în Diverse. Salvaţi ca legatură de carte: link permanent. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Linkul Ping-ului.

2 Comentarii

  1. yasmina
    Publicat aprilie 12, 2011 la 6:50 pm | Link permanent

    sooper!!felicitari dar din ce se obtine glazura colorata?ms

  2. Adi
    Publicat aprilie 13, 2011 la 8:40 am | Link permanent

    ciocolata topita + coloranti alimentari gel

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>